Shkolla e luleshitësve shqiptarë

Luleshitësi nuk është vetëm një shitës lulesh

Luleshitësi është mbi të gjitha një artist i cili punon lulen me art dhe profesionalizëm, i cili përpunon dhe realizon projekte arredimi për dasma dhe evente, që di të paraqesë bukur veprën e tij.

Çdo punë është gjithmonë një krijim unik, që përfaqëson aftësitë e luleshitësit.

Arti i luleshitësit është rezultat mbi të gjitha i trajnimit profesional, sepse puna nuk prodhon rezultate të suksesshme pa trajnim dhe përditësim.

Me daten 25 qershor ne Shkoder fillojme modulin baze te kursit te luleshitesve. Kursi zhvillohet tek Kolping nga ora 9.30 deri 17.00. Adresa Rruga Marin Bicikemi.

 

Me daten 26 qershor ne Tirane fillojme modulin baze te kursit te luleshitesve. Kursi zhvillohet tek Albflower nga ora 9.30 deri 17.00. Adresa Rruga Dritan Hoxha perballe Pallatit te sportit.

 

Me daten 27 qershor ne Durres fillojme modulin baze te kursit te luleshitesve. Kursi zhvillohet tek fornitori Majlinda dhe Fatmiri nga ora 9.30 deri 17.00. Adresa Rruga e Ardhmja e Kombit.