Moduli i buqetës së nuses

për të ditur se si te kompozohet me art dhe profesionalizëm buqeta e nuses.

Puna kryhet në të njëjtën kohë me mësuesin dhe ndiqet nga një mësues në klasë për çdo nevojë për studim më të thellë personal në punën e çdo nxënësi.

• Hekuri: përdorimi dhe shembujt

• Teknikat e vendosjes së hekurit të gjethes

• Teknikat e vendosjes së hekurit të lules

• Teknikat e fiksimit dhe përdorimet e tjera të telit të hekurit

• Vendosja e hekurit të frutave, drurëve dhe tufave të gjelbërta

• Përdorimi i bimëve në buqetën e nuses

• Përdorimi i sfungjerit në buqetën e nuses

• Kombinimi me stil i buqetës së nuses me fustanin e dasmës

• Buqeta për nusen e rrumbullakët

• Buqeta për nusen e rënë

• Buqeta për nusen e modeluar

• Buqeta për nusen lehtësisht e rënë

• Dekorime të tjera personale të ciftit dhe të afërmve